És akkor Orbán betért a csárdába ebédelni.

És akkor Orbán betért a csárdába ebédelni.

15192677_10154624450326093_7086964422797773159_n

Orbán egy debreceni csárdában ebédel. Fotó/facebook

Ma 13 óra után nem sokkal posztolta ezt a csodálatos fotót Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala.

A kép egy debreceni csárdában készült, ahol a hús-vér halandó emberek nem is sejthették, hogy miközben a szokásos birkapörköltjüket fogyasszák 2 szelet kenyérrel, kovászos uborkával és egy hideg coca-colával magyar szokás szerint, amúgy debreceniesen, akkor személyesen Mátyás király  Orbán Viktor lép be a csárda egyszerű, proletár osztálynak szánt ajtaján és rendel egy amolyan magyarosat.

Megtörtént.

De miért volt ez annyira fontos Orbán stábjának, hogy azonnal megosszák a miniszterelnök hivatalos Facebook oldalán? Hiszen, ha Kocsisné Marika a helyi kultúrból fotózza le az ebédét és tölti fel a fészre, abba semmi különös nincs, na, de a miniszterelnök nem oszt meg ok nélkül semmit.

Valószínű úgy ítélte meg Havasi Bertalan a miniszterelnök sajtósa, hogy ezt látni kell Trumptól-Putyinig mindenkinek. Nem példátlan a történelemben, hogy vezetők próbálnak hétköznapi, elérhető, emberközeli alakként megjelenni fényképeken, amiket a nagy nyilvánosságnak szánnak, ezzel is azt üzenve, hogy a nép egyszerű gyermeke, semmi több.

Itt például a nép egyszerű diktátorát gyermekét láthatják, Rákosit.

Rákosi Mátyás

Rákosi Mátyás

 

Ő pedig nem más, mint Észak-Korea kegyetlen, vérszomjas, sorozatgyilkos, mentálisan beteg diktátora demokratikusan megválasztott vezetője.

Kim Dzsong Un (valószínűleg percekkel azelőtt, hogy valamelyik családtagját kutyákkal eteti meg)

Kim Dzsong Un (valószínűleg percekkel azelőtt, hogy valamelyik családtagját kutyákkal eteti meg)

Az alábbi képen pedig, az az egy herével élő kisebbségi komplexusokban szenvedő mentális beteg gyilkos Németország karizmatikus vezetője egy kis gyermek társaságában. (hasonló korú gyermekeket előszeretettel boncoltak élve, vagy végeztek rajtuk ember-kísérleteket, esetleg gázosítottak el a Nácik koncentrációs táboraikban)

hitler_amd_helga_goebbels

Adolf Hitler

Szóval azt látjuk, hogy egy államférfi életében fontosak a jól megkreált, de teljesen spontánnak tűnő fotók.

Már csak egy kérdésünk maradt miután újra szemügyre vesszük Orbán Viktor fotóját..

15192677_10154624450326093_7086964422797773159_n

…..savanyú vagy kovászos az ubi?

sima8

Leave a Reply