Az utazni vágyóknak és a szelek szerelmeseinek!

Az utazni vágyóknak és a szelek szerelmeseinek!

A KéK Cégcsoport és a KéK Travel folymatosan bővíti szolgáltatásait, most is előrukkoltak egy a cég mércéjéhez szokványos giga bejelentéssel. Az Adriai-tengeren várják az utazni szeretőket, a kikapcsolódásra vágyókat és a szelek szerelmeseit saját 54 láb hosszú 2017-es évjáratú hajójuk fedélzetén.

A hajó maga minden igényt kielegítő, ugyanakkor nem túl hivalkodó. Kiváló választás családok, munkatársak, céges csapatépítők nyaralási helyszínének, a határhoz közel, a horvát tengerparton.

Az alábbi videón megtekintheti, hogyan is néz ki a szóban forgó tengeri ékszerdoboz.

Ahogyan a KéK Cégcsoport ügyvezetője egy korábbi interjúban reprezentálta, itt is a KéK márkanév legikonikusabb elve érvényesül, “együtt összefogva könnyebb” hiszen gondoljunk csak bele, pár család összefogva egy balatoni kemping áráért tölthet felejthetetlen nyarat az adrián hajókázva. Természetesen a cég,hajóskapitányt is biztosít az utazni vágyók részére.

Ha felkeltette érdeklődését a lehetőség, akkor ne habozzon, hiszen nincs szükség semmilyen nyelvtudásra a foglaláshoz, hiszen már itthon lefoglalhatja a KéK Cégcsoport Kft. bármely munkatársán kersztül a szóban forgó álomnyaralást családja, barátai, vagy kollegái részére, esetleg velük együtt.

Ide kattintva vegye fel a kapcsolatot a KéK ügyintézőivel.

sima8

Leave a Reply