A Moonshiner’s Pub-ot választották a fórumozók kedvencévé

A Moonshiner’s Pub-ot választották a fórumozók kedvencévé

A netes fórumokon egyöntetűen állították, hogy a legfinomabb hamburgerek és a legjobb cseh sörök a IX. kerületben találhatóak, egy Moonshiner’s nevű helyen, amit mindenképp szerettünk volna mi magunk is felkeresni.

Felhívtuk az üzletvezetőt, aki hajlandó volt minket kamerával beengedni nyitás előtt, sőt megkóstolhattuk a hely specialitásait is, amik közül egyértelműen a cseh sörök voltak azok, melyek valóban egyedülállóvá teszik a helyet.

Ízlelgetés közben a tulajdonost a hely történetéről kérdeztük.

-Ezt a helyet gyakorlatilag egy éve nyitottuk, azzal a szándékkal, hogy ezen a környéken egy jó kis kajáldát létrehozzunk. Alapvetően nem ez az irány volt a kiindulópont, ahova végül eljutottunk, mivel az utcában elég sok StreetFood-os hely van hasonló, amivé mi is váltunk végül. Így az alap koncepció megmaradt, mivel kézműves söröket akartunk árulni elsősorban, illetve én behoztam a belga sör vonalat is amiket főznek, nem gyártanak. Ezeket Belgiumból importáljuk közvetlen egy beszállítón keresztül. Nagyon sokáig maradt is ez az arculata a helynek, most egy ideje úgymond engedtünk a vásárlói nyomásnak, most már van nagyüzemi sörünk is, azonban ez csak kimondottan a törzsvendégek kérésének engedve valósult meg. Azonban a kézműves termékekből, nem hogy engedni, de inkább bővíteni szeretnénk. Konyhánk hideg-meleg ételeket egyaránt kínál, szintén StreetFood vonalon, hamburgerek, kézműves pizzák saját fűszerezéssel, prémium alapanyagokból. Sőt most már házhoz szállításunk is elindult a környező kerületekben. Mindenképp megemlíteném még a saját készítésű mexikói ételeinket is, illetve desszertjeink közül az amerikai palacsintánkat, ami szintén minőségi alapanyagokból készülnek. 

Ezek után már értettük miért is szeretik ennyire a fiatalok a helyet.

  • könnyen megközelíthető
  • az árak barátságosak
  • minőségi az étel és italkínálat
  • ugyanakkor közvetlen és kedves a személyzet

A helyszínen készített rövid videónkat Önök is megtekinthetik.

sima8

Leave a Reply