Muri Enikő is ott volt a várpalotai balesetnél!

Muri Enikő is ott volt a várpalotai balesetnél!

Várpalotán a Hunyadi Mátyás téren rendezték meg a Várpalotai napokat, ahol tegnap szörnyű baleset történt. Meghibásodott egy nyolc személyes hidraulikus körhinta, aminek következtében a vidámparki játék egy része szétesett, emiatt több ember is kizuhant belőle. 

A várpalotai polgármester közleményéből kiderül, hogy a körhinta üzemeletetési papírjai szabályosak a működtetése pedig engedélyezve volt.  minden rendben volt, az engedélyük is szabályos volt. Campanari-Talabér Márta (Fidesz-KDNP) szerint jövőhéten sürgősen kivizsgálják az esetet, de már most ismeretlen tettes ellen nyomozás indult. A polgármester minden sérültet biztosított a segítségéről.

 

“Ma Várpalotán léptem fel. Mielőtt színpadra álltam történt valami megmagyarázhatatlan és egyben felháborító dolog. Fül- és szemtanúja voltam az esetnek, imádkozom a sérültekért és bízom benne, hogy a helyi pletykák nem igazak, mely szerint halott is van. Felfoghatatlan. 
Senkit nem akarok lebeszélni ezekről a “körhintákról”, mindenki szórakozzon kedvére, ahogyan csak akar, de az egyszer biztos, hogy az én kedvem egy életre elment ezektől. 
Borzasztóan sajnálom, ami ma történt, sok erőt küldök az érintetteknek! 
😔😢🙏🏻🕊”  -írta Enikő a Facebook oldalára. 

 

Kiemelt kép: starity.hu

sima8

Leave a Reply