több gyereket is elütöttek Hajdú-Biharban

több gyereket is elütöttek Hajdú-Biharban

A Police.hu információ alapján az elmúlt 24 órában három baleset helyszínén is intézkedtek a hajdú-bihari megyei rendőrök, amelyek során gyerekek is megsérültek. – írja a Haon.

Tegnap, csütörtökön 13 óra körül egy tizenegy éves kisfiút gázoltak el Hajdúnánáson, a Tiszavasvári úton. A gyermek egy arra járó autóbuszról szállt le, s át akart szaladni az úttest másik oldalára, amikor egy, épp a buszt kikerülő kisteherautó elütötte. A baleset során a gyermek nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A Hajdúnánási Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A hajdúnánási baleset helyszíne Fotó: Police.hu

Egy férfi csütörtökön 17 óra körül Debrecenben, a Böszörményi úton Józsa irányában személygépkocsival közlekedett, s elsőbbség adása nélkül haladt át a külső forgalmi sávba, ami miatt összeütközött az ott közlekedő tehergépkocsival. A teherautó már nem tudott megállni, és maga előtt tolta a járművet úgy, hogy közben hátulról nekiütköztek egy másik személyautónak is, amelynek vezetője könnyű sérülést szenvedett. Az eset körülményeit a Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja.

Szintén Debrecenben, csütörtök este 8 óra körül a Csapó utcában személyautó ütött el egy 9 éves kislányt. A sofőr menet közben nem adott elsőbbséget a Csapó és Bercsényi utcai kereszteződésnél lévő kijelölt gyalogos-átkelőhelyen az ott átsétáló gyermeknek. A kislány a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

Képek: police.hu

sima8

Leave a Reply