Segítség a rákos gyermekek gyógyíttatására!

Segítség a rákos gyermekek gyógyíttatására!

Segítség a rákos gyermekek gyógyíttatására!

Hazánkban évről évre növekszik a rosszindulatú daganatos megbetegedések száma. Míg 2001-ben 62.682, 2014-ben 76.996 megbetegedést jelentettek.
Családok tízezreinek kell szembe néznie a betegséggel, és a végső felépülések száma sajnos rendkívül alacsony.
A vitaminokat és étrendkiegészítőket is forgalmazó KéK Cégcsoport Kft tulajdonosai életét 2011-ben változtatta meg gyökeresen a betegség. Elveszítettek egy szerető gyermeket, egy odaadó testvért, a nagyszülők az egyszem leány unokát. A család éppen ezért döntött úgy, hogy a jelenleg elérhető teljes vitamin és étrendkiegészítő készletet, mintegy 12.000 dobozt, rákos betegek megsegítésére ajánlják fel, ezzel emléket állítva Kittinek.

„Amikor értesültünk Kitt betegségéről összetörtünk… Amit ember megtehet a gyógyítás érdekében azt mi megtettük, de sajnos kevésnek bizonyult. 2011 nyarán megtörtént az, amitől a legjobban féltünk…
A család közös döntése alapján Kittinek szeretnék emléket állítani ezzel a felajánlással, és ha csak egy ember sorsát meg tudjuk fordítani, csak egy család szenvedésének véget tudunk vetni, akkor már boldogabbak leszünk.
Kittit már nem hozhatjuk vissza, de szeretnénk segíteni másoknak, hogy ne kelljen átélniük azt a fájdalmat, amit mi átéltünk.
Nagyszülőként elveszíteni egy unokát, szülőként egy gyermeket, egy testvért, egy barátot… óriási fájdalom.”

Scherer Kitti (†)

A KéK Cégcsoport olyan alapítványok, kórházak, szervezetek jelentkezését várja, akik kapcsolatban állnak családokkal, rákos betegekkel, és ahol örömmel fogadják a segítséget.

„Sajnos nehéz felkutatnunk a megfelelő szervezeteket, alapítványokat, ezért kérjük őket, jelentkezzenek nálunk, mi személyesen eljuttatjuk hozzájuk a vitaminokat. Természetesen több alapítványnak szeretnénk segíteni, ezért kérjük, bátran keressenek minket, hogy mihamarabb érkezhessen a segítség!”

Elérhetőség: r.kalman@kekcegcsoport.hu

Forrás: KSH

sima8

Leave a Reply