Újabb titkok derültek ki a borsodnádasdi Csenge haláláról – Még élt, mikor az aknába dobták

Újabb titkok derültek ki a borsodnádasdi Csenge haláláról – Még élt, mikor az aknába dobták

A 17 éves Csenge szombat este ment el otthonról bulizni, de a szülők megkérték, hogy 22 órára érjen haza. Nem jött, a szülők tudták, hogy baj van. Vasárnap délután óta nagy erőkkel kereste a rendőrség a lányt, végül a helyi katolikus templom melletti aknában bukkantak a holttestére. 

Borsonline információ szerint Csenge egy baráti társasággal – köztük egy fiúval, aki szerelmes volt a lányba –  az Alsó-tónál szalonnát sütöttek. A fiú hazaindult, de közben Csenge rosszul lett és elájult. A fiatal 20 éves srác pedig azt hitte meghalt a lány, ezért az aknába dobta. Csenge még élt, de az aknában megfulladt az esővíztől.

Egy helyi lakos azt mondta a Borsnak, hogy a lány meztelen volt és fojtogatás nyomok is voltak a torkán. A ruháit még keresik a hatóságok. Az édesanya, Rózsa csak nyugtatókkal tud elaludni a történtek hatására, folyamatosan sír, a rokonok mellette állnak. Csenge bátyja úgy nyilatkozott, hogy a család nem ismerték sem a baráti társaságot sem a szerelmes fiút. A faluban mindenki ismerte és szerette Csengét, énektudásával sok helyen fellépett.

A rendőrség is megerősítette a hírt, hogy egy 20 éves borsodnádasdi férfi ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás, akit szeptember 4-én gyanúsítottként ki is hallgattak.

 

 

Kiemelt kép: blikk.hu

sima8

Leave a Reply