Sokszínű programmal készül az adventi hétvégékre a Várkert Bazár

Sokszínű programmal készül az adventi hétvégékre a Várkert Bazár

A Várkert Bazár az adventi hétvégéken koncertekkel, irodalmi estekkel, gyerekprogramokkal és kiállításokkal várja a látogatókat.

“Az adventi programsorozatot a valódi értékekhez igazodva igyekeztünk összeállítani” – mondta el Gyutai Csaba, a Várkert Bazár ügyvezető igazgatója a rendezvényről tartott sajtótájékoztatón.

Éneklő betlehem mellett több kedvelt előadó is fellép, többek között a Ghymes együttes, Bíró Eszter, valamint a Bóbita Zenekar. A Várkert Irodalom adventi estjén Both Miklós, Adorjáni Bálint, Szűcs Nelli és Palya Bea is fellép, de lesznek gyerekprogramok és a Reformáció 500. tematikus kortárs képzőművészeti kiállítás is várja a helyszínre érkezőket.

December 16-án a Beszélő levelek című irodalmi programon Ugron Zsolna vendége lesz Bán Bálint, Kaszás Gergő, Papp János, és Vándor Éva színművész, a zenei kíséretről Szőke Szabolcs gondoskodik, másnap pedig Összetartozunk címmel adventi jótékonysági gálaestre várják az érdeklődőket, amelyen fellép Kerekes Vica, Szűcs Nelli, Palya Bea, Adorjáni Bálint és Both Miklós az eseménysorozat háziasszonyaival, Ugron Zsolnával és Juhász Annával együtt.

Az adventi vasárnapokon ingyenes gyermekfoglalkozásokkal, kézműves programokkal, workshopokkal is készülnek a Várkert Bazár Rendezvénytermének aulájában, a délelőtti és az esti programokat pedig közös, ünnepélyes gyertyagyújtás köti össze.

 

(forrás: MTI, kiemelt kép: varkertbazar.hu)

sima8

Leave a Reply