Egy anya a gyermekét választotta a saját élete helyett

Egy anya a gyermekét választotta a saját élete helyett

Metro híre alapján írta meg a Blikk azt a szomorú cikket, melyben egy édesanyának nehéz döntést kellett hoznia: vagy a saját vagy a magzata életét választja!

Tasha Trafford 2012-ben ment férjhez, de a boldogság után egy sajnálatos hírt közöltek vele egy orvosi vizsgálaton: Ewing-sarcomával diagnosztizálták, amely a világon egy második leggyakoribb csontokból kiinduló, rosszindulatú, daganat. Kemoterápiával kezelték és úgy tűnt, teljesen meggyógyult, bár számíthatott rá, hogy a betegsége kiújulhat.

Mielőtt elkezdték a terápiát. Tasha lefagyasztatta három embrióját, mikor közölték vele a gyógyulását, úgy gondolta most eljött az ideje a gyermekvállalásnak. A nő teherbe esett, de várandósságának 16. hetében kiderült, hogy kiújult a rák a szervezetében. Javasoltak neki újabb kezelést, de az a magzat életét veszélyeztette volna. Így Tasha lemondott a kemoterápiáról és a gyermeke is megszületett 2015-ben.

Tasha szerette volna, ha gyermekével, Conor-ral együtt ünnepelhetnék első születésnapját, de sajnos az édesanya a kisfiú 11 hónapos korában elhunyt.

 

 

Kiemelt kép: rebelcircus.com

sima8

Leave a Reply