Ünnepel az egész angol királyság! Katalin hercegné ismét gyermeket vár!

Ünnepel az egész angol királyság! Katalin hercegné ismét gyermeket vár!

Hétfőn adta ki a hivatalos közleményt a Kensington palota, melyben leírják, hogy a 92 éves II. Erzséget és vele együtt az egész királyi udvar úszik a boldogságban, hiszen Katalin hercegné ismét gyermeket hord a szíve alatt.

Így szól a közlemény: „Őfelségük Cambridge hercege és hercegnéje boldogan bejelenti, hogy a cambridge-i hercegné harmadik gyermekével várandós. A királynő és mindkét család tagjai nagyon örülnek a hírnek. Az előző két terhességéhez hasonlóan a hercegné továbbra is Hyperemesis gravidarum betegségben szenved. A hercegné nem fogja teljesíteni a mai napra tervezett Hornsey Road’s Children Centre látogatását Londonban. A hercegnét a Kensington Palotában ápolják” 

A terhességi vészes hányás egy súlyos betegség, mely a terhesség során jelentkezik. Amerikában évente több mint 50.000 nő szenved tőle, a hyperemesis gravidarum ugyanis súlyos és ismétlődő hányingert és hányást okoz. Számos egyéb tünete is lehet, beleértve a hirtelen testsúlycsökkenést, táplálkozási hiányt és kiszáradást. Ha nem kezelik, a betegség még a születendő gyermek egészségi állapotára is kihathat – olvasható a Webbeteg oldalán Katalin hercegné terhességi betegségének ismertetője.

 

 

Kiemelt kép: google.hu

sima8

Leave a Reply