Családi nyílt nap az Óbudai Egyetemen!

Családi nyílt nap az Óbudai Egyetemen!

Rengeteg érdekes programmal várják az érdeklődőket az Óbudai Egyetem családi nyílt napján. Többek között lesz Drónszelfi, tésztahídtörés, alternatív hajtású autók, víz alatti robotok és felvételi tájékoztató előadások.

A program látogatói megismerkedhetnek a Bécsi úti kampuszon a felsőoktatási intézmény karaival és képzéseivel, részletesen tájékozódhatnak az egyetem immár minden karán elérhető duális képzésről, valamint a felvételivel kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphatnak. Betekintést nyerhetnek abba a műszaki tudományok iránt érdeklődők, hogy hallgatóként milyen lehetőségek várnak rájuk az egyetemen, előadásokat hallhatnak az ott folyó oktatásról, képzésekről, ösztöndíj-lehetőségekről, de akár egy-egy nyílt órára is beülhetnek.

Az egyetem jelenlegi hallgatóitól hallhatnak első kézből információkat az iskoláról, oktatásról, lehetőségekről, amik talán nagyobb segítséget jelentenek a felvételi előtt állóknak. A hallgatók személyes történeteiket és tanácsaikat 9 és 14 óra között tartandó program keretében hallgathatják meg.

 

(forrás: MTI, sima8.hu, kiemelt kép: nik.uni-obuda.hu)

sima8

Leave a Reply