G. JESUS VÁRJA ALVES-T

G. JESUS VÁRJA ALVES-T

A Manchester City mindent megtesz azért, hogy soraiban tudja a Juventus kiváló játékosát, Dani Alves-t. A fiatal brazil örülne, ha honfitársával játszhatna egy csapatban.

2015_UEFA_Super_Cup_107

A Manchester Evening értesülése szerint Gabriel Jesus beszélt Dani Alves-szel és reméli, hogy a 34 éves brazil jól fog dönteni, és a Manchester City-t fogja választani, így a jövőben már egy együttesben futballozhatnának majd.

Alves jelenleg még a Zebrák szolgálatában áll, azonban szinte biztos az, hogy távozik Olaszországból. A klubvezetés elárulta, hogy a tárgyalások már a végső fázisba értek a Manchester City-vel, így már csak idő kérdése az, mikor véglegesítik a feltételeket. Ha ez bekövetkezik, akkor Alves újra egykori mesterével, Pep Guardiolával dolgozhat együtt. A barcelonai időszakból már jól ismerik egymást, így Angliában sem érheti majd sok meglepetés a rutinos brazilt.

Jesus, aki a válogatottban már játszott együtt a jobb hátvéddel elmondta, hogy reméli fellendülést hoz majd a Manchester City-be a szerződtetése. Reméli, hogy Guardiola meg tudja győzni a játékost arról, hogy csatlakozzon.

kép: wikimedia

sima8

Leave a Reply