Jay Z-től Harcsáig, küszöbön a Mayweather vs McGregor mérkőzés

Jay Z-től Harcsáig, küszöbön a Mayweather vs McGregor mérkőzés

Az évtized legjövedelmezőbb mérkőzése lesz Mayweather és McGregor összecsapása augusztus 26-án, természetesen a két srác tesz is érte éppen eleget, hogy mindenkiben tudatosuljon, itt bizony Big Show várható.

Fotó: The Telegraph

Szájakarate felsőfokon

McGregor:

“Őszintén szólva az öklöm nagyobb a fejénél. Én elaltatom, eszméletlenre ütöm az embereket. Ezek tények. Ha én megütöm azt az embert, akkor a kakasülőre repül a feje. Érted? Ha megütöm azt a kicsi fejét, akkor egyből lerepül a vállairól, egyenesen fel, a kakasülőre.”

Mayweather:

„ McGregor teljesen megfelel egy 7, esetleg 8 számjegyű bunyósnak, de könyörgöm, én 9 számjegyűeket kaszálok. Az utolsó meccsén 3 milliót szedett össze ez a szerencsétlen, nekem kb. az edzőtáborom kerül ennyibe. És igen, tudják mit? Beismerem, hogy egy öregedő fickó vagyok. Nem vagyok már ugyanaz, aki 20 éve, vagy 10, vagy 5 éve. Sőt, azt sem tudom már nyújtani, amit két évvel ezelőtt. De még így is sok leszek neked! Arról biztosítalak, hogy vagy a pofádon, vagy a hátadon fogod végezni.”

Óriási egók csapnak össze

50 cent és Jay Z is belekeveredett. 50 Cent köztudottan Mayweather közeli barátja, akit McGregor stílusosan csak “kis köcsögnek” nevezett.

Mayweather és 50 cent

Természetesen a rapper azonnal reagált: “Mi baja van ennek a fehér srácnak? Nem velem bunyózol”

McGregor azonban nem állt le, és bevonta kedvenc rapperét, az előadóból lett üzletembert, akinek befolyása szinte az elnökével vetekszik, Shawn Cartert, azaz Jay Z-t.

Shawn Carter, azaz Jay Z

McGregor egy Jay Z albummal a kezében (4:44 az új Jay Z album neve, mely jelenleg az egyik legsikeresebb lemez Amerikában) érkezett a sajtótájékoztatóra, ahol azt mondta ellenfelének: tessék itt az új 4:44 hallgasd végig és tanuld meg Jay-től, hogyan is kell valódi birodalmat építeni és nem egy olyan gayit, mint a tied.

Mit mondanak a szakértők?

Megkérdeztük Harcsa Norbert profi ökölvívót a mérkőzés esélyeiről, Ő egyértelmű Mayweather sikert vár.

Harcsa Norbert, profi ökölvívó

Harcsa Norbert szerint ez az esemény nem sok sportértékkel bír, szerinte ez sokkal inkább a bevételekről szól, és vélemyénye szerint a mérkőzés addig fog tartani, amíg azt a Mayweather akarja.

Nézze meg a teljes interjút!

Harcsával ért egyet Holyfield a legenda is, aki azt nyilatkozta:

“Mivel bokszolnak, Mayweather fog nyerni. Ha nem bokszolnának, Mayweather kikapna. Ez az egész csak szórakoztatás, amit valljuk be, jól összehoztak.”

A reset.hu azt írja:

“Több a pénz, mint a sportérték

Attól függetlenül, hogy már Evander Holyfield szerint is hülyeség az egész meccs, Mayweathernek és McGregornak 100 millió okuk volt arra, hogy elvállalják. Dana White ugyan konkrét számokkal még nem szolgált a fizetéseket illetően, de jól értesült források szerint McGregor 100, Mayweather pedig 120 millió dollárt vihet haza, bármi is lesz a sztori vége. A meccset az ESPN már most olyan pénzügyi sikerként emlegeti, mint korábban a Mayweather-Pacquiao címmérkőzést. Már eleve az is vicc, hogy egy komoly címmérkőzéssel össze lehet hasonlítani ezt a meccset.”

Mennyi az annyi?

Becslések szerint 500 millió dollár bevételre számolnak a pay-per-view, azaz tévés előfizetésekből.

(NSO, Guardian, reset.hu, )

sima8

Leave a Reply