Messi nyilvánosan is elköszönt Neymartól

Messi nyilvánosan is elköszönt Neymartól

Lionel Messi nyilvánosan is elköszönt csapattársától, Neymartól, aki szerda délelőtt közölte az FC Barcelona labdarúgóival, hogy távozik a klubtól.

“Nagy öröm, hogy az elmúlt években együtt lehettem veled, barátom. Kívánok neked sok sikert életed új szakaszában. Találkozunk” – írta Instagram-oldalán Messi, aki az elmúlt négy idényben játszott együtt a 25 éves brazil támadóval.

Az FC Barcelona annyit hozott nyilvánosságra a történtekről, hogy Neymar – édesapja és menedzsere társaságában – szerdán jelezte távozási szándékát a klub vezetőinek. A katalán klub – ideiglenesen – felmentette Neymart az edzések látogatása alól.

fociklub.hu

 

A nemzetközi sajtóban az elmúlt hetekben sok találgatás jelent meg Neymar jövőjéről, s több helyen megírták: a PSG kész kifizetni a 222 millió eurót (67,7 milliárd forint) a brazil futballistáért, vagyis kivásárolni őt élő szerződéséből.

Neymar 2013 nyarán igazolt a Barcelonához, amelyben végig kulcsembernek számított. Az előző idényben 45 tétmeccsen 20 gólt szerzett és 27 gólpasszt adott. Szerződése 2021 nyaráig érvényes.

sima8

Leave a Reply